Her finder du den bedste massagestol, hvis du har en aktiv hverdag

Mange mennesker, der har en aktiv hverdag, kender sikkert alt til, at der går muskelspændinger, muskelkramper eller ømme muskler i den, når man har været ude at cykle langt, været i fitness og hoppet for fuld styrke til et skønt up tempo musik nummer eller har løftet vægte. Det er noget, man ser som en del af træningen og tænker måske ikke nærmere over, at man kan gøre noget aktivt for at dulme, lindre og få musklerne til at restituere ordentligt. Men her kommer der en anden ting ind i billedet. Måske tænker man på at få noget massage hos en massør, men de travle dage snor sig bare derudaf og man får ikke tid til det. Alligevel er der hjælp at hente i denne artikel, hvor vi ser på, hvor du finder den bedste massagestol, når du har en aktiv hverdag. Læs med her og bliv inspireret til et liv uden alle de ømme muskler.

En massagestol der virker

En massagestol kan indstilles til forskellige programmer, som giver lige præcis den massage, man har brug for. Der er et helkropsprogram, der gennem-masserer hele kroppen, så alle muskler bliver masseret og får masser af ny ilt til cellerne. Det er effektivt at få massage i denne massagestol, fordi den giver kroppen en mulighed for at restituere og få fornyet energi til den næste dags aktive hverdag. Nervesystemet bliver også påvirket positivt, fordi du her kommer ned i gear, når du ligger i massagestolen og slapper fuldstændigt af. Sæt eventuelt også noget beroligende musik på, så du ikke behøver at tænke på noget andet end beroligelse og afslapning og giv dig hen til massagen, de dejlige tryk og følelsen af livgivende berøring fra massagestolen.

Sparer tid

Når du investerer i en massagestol er fordelen klart, at du sparer en masse tid på transport til og fra en massør. Det kan være lige den tid, som du bruger i massagestolen i stedet for, og som gør, at du kan få den brugt hver dag. Skab et skønt ritual for dig selv, og sæt massagestolen i et roligt rum, hvor du ikke bliver forstyrret. Det kan være et tiltrængt pusterum oveni en aktiv dag, hvor din krop har været meget i gang med at løbe, cykle, løbe stærkt på arbejdet og hente og bringe børn i institution samt købe ind og lave mad. Pyha, så trænger kroppen da også til en dejlig massage og stolen holder i mange år fremover.

 

Previous post Ofte stillede spørgsmål om børnecykler til forældre
Next post Undgå sure tæer med de rigtige sokker