Skal du på sommerferie i år?

Julen er slut, og det er ved at være tid til at kigge fremad i det nye år. Og noget af det, som du allerede nu bør planlægge, er din sommerferie.

Det er der i hvert fald mange andre, som gør. Og derved kan der også hurtigt blive udsolgt af de bedste hoteller på de mest populære destinationer.

Men inden du kaster dig over ferie-bestillingen, er det måske lige værd at overveje hvilken form for sommerferie, som du gerne vil på.

Charter eller specialrejse?

Hvis du bare vil have sol, varme og vand – og masser af tid til afslapning, så er en charterferie et oplagt valg.

Her bliver der sørget for dig hele vejen igennem – fra du møder op i lufthavnen i Danmark og til du lander igen. Og vil du gerne på en udflugt eller to, så kan du nemt booke den – og resten tager guiderne sig af.

Men måske vil du prøve noget nyt i år? Så kan du jo overveje at finde et mindre, dansk rejseselskab, som kan hjælpe dig med at komme til en af de mere specielle destinationer. Eller prøve en anderledes rejseform i forhold til, hvad du plejer.

Der er masser af disse rejseselskaber, som har specialiseret sig inden for et særligt sted – eller en særlig rejseform.

Den nemmeste måde at finde dem på, er ved at google den ønskede rejse – og så se hvad der dukker op af rejseselskaber.

Men ligegyldigt om du skal på en charterrejse eller en mere speciel rejse, så er det nu, at du skal begynde at planlægge den. For ellers risikerer du, at du ikke har så meget at vælge imellem.