Nupo gør dig strandklar

I forbindelse med årsskiftet er der mange, som laver nytårsforsæt. Og et af de mest populære er at tabe sig.

Hvis du også hører til dem, som gerne vil være strandklar til sommer – og smide et par kilo, så er der i hvert fald én ting, som du ikke skal gøre. Nemlig at kaste dig over alle de mange kure fra damebladene.

Der er ikke noget at sige til, at du gerne vil se resultater med det samme. Og det kan du også sagtens – endda på en måde der virker (og som ikke er alt for sur).

Den bedste løsning til et hurtigt vægttab er en Nupo Kur.

Nupo er et slankepulver, som du blander op i vand og drikker som shake. Alternativt kan du også få færdigblandede shakes eller Nupo som en chokoladebar.

En typisk Nupo kur varer omkring 8 uger. Og her kan du tabe helt op til 10 % af din kropsvægt – altså rigeligt for de fleste til at blive bikiniklar.

Livsstil

Med hvad så efter de 8 uger? Hvis du starter nu, så er du færdig med kuren en gang i marts. Altså længe før sommeren for alvor går i gang.

Det betyder også, at der er masser af tid til at tage vægt på igen – hvis du altså ikke lægger din livsstil om og spiser sundt (og slankende).

I praksis betyder det, at du skal droppe alle dine usunde madvaner. Altså ikke for meget slik og kage. Og heller ikke de store mængder hvidt brød, pasta, kartofler og ris.

Til gengæld skal du skrue op for grøntsagerne til hvert måltid. Og du må også meget gerne spise masser af magert kød.

Putter du dertil noget motion i form af f.eks. et par ugentlige løbeture ind i dit liv, behøver du ikke frygte, om du er bikiniklar til sommer. For det vil du helt sikkert være.