Du kan roligt tage børnene med til Dubai

Hvis du skal på familieferie, så er det måske ikke lige Dubai, der dukker op som det første i dit hoved. Men det er faktisk en skam. For som du kan se på denne hjemmeside, så er Dubai et fantastisk sted for både voksne og børn.

Først og fremmest har Dubai kilometervis af strande. Og ved disse strande ligger der det ene dejlige familie-hotel efter det andet.

Vil du hellere bo i en lejlighed? Så kan du også finde masser af muligheder på AirBnb – og endda ofte til priser, der ikke er højere end priserne på et hotelværelse.

Men udover strande (og hoteller med pools), så er der også masser af andre oplevelser for børnene – ofte kun en kort taxatur væk.

Faktisk ligger en af de mest populære forlystelser i forbindelse med det imponerende hotel Atlantis på Palm Jumeirah.

Det er vandlandet Aquaventure med bl.a. den 27,5 meter høje Ziggurat – hvorfra der udgår hele syv forskellige vandrutsjebaner.

Bor du på Atlantis, har du naturligvis gratis adgang til Aquaventure. Men ellers kan du som gæst også betale dig fra det.

Og når du så alligevel er der, så kan du også besøge Lost Chambers, der er et kæmpe akvarium med 65.000 forskellige dyr.

Endelig er der Dolphin Bay – også på Atlantis. Her kan du svømme med de fantastiske delfiner. Det er absolut ikke en billig oplevelse – men til gengæld er det en oplevelse for livet.

Plejer I at tage på skiferie. Så prøv evt. Ski Dubai, der ligger midt i et storcenter. Godt nok er pisterne korte – men det er alligevel en oplevelse af de mere specielle. Og er du (og børnene) ikke til ski, så er det også muligt at kælke.

Og I mere til is? Altså den slags, som man kører på? Så har Dubai Mall en kæmpe skøjtebane, som I også kan prøve.

Så Dubai behøver altså ikke kun være badeferie. Der er masser af muligheder for oplevelser – inklusiv de kolde af slagsen.